Klopp: Svaka čast Sevilli, zaslužili su bod
Foto: EPA

Nijemac nakon meča

Klopp: Svaka čast Sevilli, zaslužili su bod

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp čestitao je Sevilli na sinoćnjem bodu protiv njegove ekipe u okviru Lige prvaka. 

Sevilla i Liverpool su u sjajnom meču podijelili bodove odigravši 3:3, a Klopp je nakon meča priznao da je Sevilla zaslužila bod zbog truda, a također je poručio da je njegov tim u nastavku meča prestao igrati fudbal. 

"U drugom poluvremenu smo prestali igrati fudbal. Mi samo to oružje imamo - znamo igrati fudbal. Ali, to nismo radili u drugom poluvremenu. Mi 50 minuta nismo igrali fudbal, a Sevilla nije odustajala i zaslužila je bod, svaka im čast. Otvorili smo im vrata i nismo ih više zatvarali. Da smo igrali na domaćem terenu, vjerovatno bi nam pomogla atmosfera Anfielda i ne bi primili tri gola, ali ovdje je atmosfera pomogla Sevilli", rekao je Klopp nakon susreta.

Podsjetimo, Liverpool je ostao lider u grupi E sa devet bodova, odnosno jednim više od Seville. U posljednjem meču Redsi dočekuju Spartak iz Moskve i eventualni poraz bi ih vjerovatno eliminisao iz daljeg takmičenja. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi