Klose izjednačio rekord Gerda Mullera

Klose izjednačio rekord Gerda Mullera

Miroslav Klose postigao je gol u pobjedi reprezentacije Njemačke nad Austrijom i izjednačio se sa legendarnim Gerdom Mullerom koji je za Pancere također postigao 68 golova.

Golgeter Lazia će idelanu priliku da preuzme lidersku poziciju na vječnoj listi strijelaca reprezentacije Njemačke imati već u utorak na gostovanju Farskim ostrvima.

Klose je u svojoj karijeri nastupao za Kaisreslautern, Werder Bremen, Bayern Munchen i Lazio. Najavio je oproštaj od reprezentativnog dresa nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu narednog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.