Klose na zimu napušta Lazio i vraća se u K'lautern
FOTO:EPA

Prema pisanju italijanskih medija

Klose na zimu napušta Lazio i vraća se u K'lautern

Adnan Beganović

Iskusni 36-godišnji njemački napadač Lazija, Miroslav Klose, na zimu bi se mogao vratit u Kaiserslautern, odakle je ustvari i počela njegova ozbiljna fudbalska priča.

Prema pisanju italijanskih medija najbolji strijelac svjetskih prvenstava svih vremena, Miroslav Klose, ozbiljno razmišlja o povratku u Kaiserslautern.

Njemački napadač suočen je sa ozbiljnom konkurencijom u vrhu napada nebesko-plavih iz Rima, pa zbog toga i razmišlja o povratku u Njemačku.

Podsjetimo, Klose je od 1999. do 2004. godine igrao za Kaiserslautern i u 120 odigranih utakmica postigao je 44 pogotka. Fudbalski put ga je iz ovog kluba odveo u Werder, a zatim u Bayern, odakle je 2011. stigao u Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.