Klose ne igra protiv Atletica

Zbog povrede leđa

Klose ne igra protiv Atletica

Napadač Lazija i njemački reprezentaivac, Miroslav Klose, propustit će revanš susret 1/16 finala Evropske lige, između Atletico Madrida i Lazija.

Madriđani su u prvom duelu na Olimpicu slavili sa 1:3 i tako stekli kapitalnu prednost pred revanš, a šanse Laziala da mogu napraviti nešto više u revanšu, dodatno je smanjila vijest da će taj meč propustiti njihov najbolji strijalac Miroslav Klose, koji ima probleme sa povredom leđa.

Ipak, povreda nije toliko ozbiljna i Klose bi ubrzo trebao biti spreman i nastupit će za svoju reprezentaciju protiv Francuske, 29. februara u Bremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.