Klose: Pratim Liverpool i Inter

Iako ostaje vjeran Bayernu

Klose: Pratim Liverpool i Inter

Edmir Škorić

Njemački napadač Miroslav Klose govorio je o svojoj budućnosti, tvrdeći da je sretan u Minhenu, no kada bi mu se ukazala prilika volio bi zaigrati u Liverpoolu ili Interu.

Golgeter minhenskog Bayerna i reprezentacije Njemačke, Miroslav Klose, istaknuo je još jednom namjeru da želi ostati u Bayernu, no nije odbacivao mogućnost da preseli u neki veći klub.

"Ja sam zaista vrlo sretan u Bayern Minhenu i namjeravam ovdje ostati. Ali, normalno je da u Evropi postoje i drugi veliki klubovi koji igraju na najvišoj razini", piše Kicker izjavu Klosea.

"Imam dvije ekipe koje sa dosta zadovoljstva i radoznalosti pratim. U Engleskoj je to Liverpool, dok je Inter u Italiji i to ponajviše zbog Jose Mourinha kojeg smatram velikim trenerom".

Ukoliko bi i prešao u Inter, Klose bi se tako pridružio svom bivšem suigraču Luciju, no kako je bivši napadač Werdera i potvrdio svoj ostanak na Allianz Areni, teško da će do toga doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.