Klose se želi vratiti u prvi tim

Klose se želi vratiti u prvi tim

Iskusni njemački napadač poljskih korijena Miroslav Klose odlučan je u namjeri da se vrati u prvi tim minhenskog Bayerna.

Trener bavarskog giganta, Holanđanin Louis van Gaal trenutno u prvoj ekipi Bayerna forsira Maria Gomeza, ali to nije pokolebalo 32-godišnjeg Klosea, koji kaže kako borba za mjesto u prvoj ekipi još uvijek nije gotova.

"Spreman sam i u formi. Želim se boriti za mjesto u prvoj ekipi, jer smatram da moje mjesto još uvijek nije na klupi. Želim dokazati treneru da ekipa ne može bez mene u njoj. Uvjeren sam da još uvijek mnogo toga imam za dati Bayernu", rekao je Klose.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti