Klose spreman za Lecce

Klose spreman za Lecce

Miroslav Klose, napadač Lazija, vjerovatno će biti spreman za utakmicu protiv Leccea, koja se igra u okviru 15. kola Serije A.

Klose je u prošloj utakmici protiv Novare iskrenuo desni gležanj i bio je upitan za nastup protiv Leccea. Međutim, doktori rimske ekipe su dali zeleno svjetlo iskusnom njemačkom napadaču i čini se da je u potpunosti spreman.

"Osjećam se potpuno zdravo. Spreman sam za utakmicu i nemam nikakvih posljedica", kratko je prokomentarisao Klose, nakon jutrošnjeg treninga Lazija.

Lazio će sutra gostovati kod fenjeraša Leccea, u okviru 15. kola Serije A. Rimljani se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji ligaške tabele, uz 25 osvojenih bodova. Zanimljivo je da njihov sutrašnji protivnik, ekipa Leccea, još uvijek nema pobjedu na svom terenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.