Klose želi igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Klose želi igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Midhat Šljivak

Njemački napadač Miroslav Klose izjavio je danas kako se nada da će zaigrati u dresu reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Iako ima 34 godine, Klose u dosadašnjoj karijeri nije osvojio ništa  sa reprezentacijom, te želi još jednom pokušati doći do titule i to za dvije godine u Brazilu.

"Nadao sam se tituli prvaka Evrope, ali sam ostao razočaran nakon poraza u polufinalu od Italije. Ipak,želim i dalje igrati za reprezentaciju. Mislim da mogu zaigrati na Svjetskom prvenstvu. Ako budem zdrav, ništa me neće spriječiti da zaigram u Brazilu", rekao je Klose.

Napadač Lazija je odigrao ukupno 121 utakmicu za reprezentaciju Njemačke, te je postigao 64 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.