Klose: Želim više igrati

Ostaje u Rimu, ali...

Klose: Želim više igrati

Miroslav Klose u januaru neće mijenjati sredinu iako je u posljednjih nekoliko dana bilo dosta govora o tome.

Legendarni njemački napadač i najbolji strijelac Mundijala u historiji istakao je da nije najzadovoljniji svojim statusom u Laziju.

"Nisam baš zadovoljan minutažom i mislim da zaslužujem više igrati. Želim i dalje biti jedna od glavnih karika ovog kluba. Možda nisam ni u najboljoj formi, ali da bih bio onda moram uvezati dvije ili tri utakmice. Ovako, nemam ni prilike da uhvatim zalet", iskren je bio Klose koji je potom dodao:

"Do sada sam bio miran i nisam mnogo komentarisao. Ako se ovako nastavi, bit ću nezadovoljan. S ovim klubom sam produžio ugovor jer sam smatrao da još mogu pomoći a i sada imam isti stav".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.