Klub iz Bundeslige zainteresovan za Milana Đurića

Bh. napadač odlazi iz Cesene

Klub iz Bundeslige zainteresovan za Milana Đurića

Ako je vjerovati pisanju italijanskih medija, bosanskohercegovački reprezentativac Milan Đurić od naredne sezone neće nastupati za Cesenu. 

Stasiti 25-godišnji napadač na stolu ima već nekoliko konkretnih ponuda, a nakon škotskog velikana Celtica interes za njegovo dovođenje pokazala je i Hertha.

Trener berlinskog bundesligaša Pal Dardai u potrazi je za kvalitetnim rješenjem na napadačkoj poziciji i navodno je Milan Đurić tip igrača koji odgovara stilu njegove momčadi. 

Inače, Milan Đurić je u prošloj sezoni u dresu Cesene odigrao 30 mečeva. Debitantsku sezonu u najboljem rangu Italije je okončao sa dva postignuta pogotka i to jedan protiv aktualnog šampiona Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.