Klub ne može igrati utakmicu jer igrači imaju završne ispite u školi

Nesvakidašnja situacija u Rumuniji

Klub ne može igrati utakmicu jer igrači imaju završne ispite u školi

E. Čaušević

Rumunski niželigaš Foresta objavio je da neće igrati meč posljednjeg kola ove sezone zbog neočekivanog problema.

Naime, čelnici ovog kluba koji se takmiči u rumunskoj drugoj ligi bili su primorani saopštiti svojim protivnicima da neće doći na utakmicu u okviru posljednjeg kola.

Foresta se našla u nevjerovatnim problemima jer nije imala dovoljan broj igrača za utakmicu. Klub čine većinom momci koji su i dalje u srednjoj školi i koji su zbog završnih ispita bili primorani da propuste utakmicu posljednjeg kola.

Oni su dan pred utakmicu kontaktirali klub i poručili da im škola jednostavno ne dozvoljava da propuste završne ispite i na kraju su odlučili da je za njih najbolje da propuste utakmicu, a ne ispite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti