Klubovi iz Krasnodara prošli u narednu fazu

Kup Rusije

Klubovi iz Krasnodara prošli u narednu fazu

Završena su još dva susreta Kupa Rusije, a gosti su slavili u obje utakmice.

FC Krasnodar je na gostovanju kod Khimika slavio sa 1:2 te je na taj način osigurao prolaz u narednu fazu takmičenja. Prvo poluvrijeme je proteklo bez golova, a na prve pogotke smo čekali do 70. minute, kada je Makaveev pogodio za prednost domaćih. Devet minuta kasnije, Markov je izjednačio na 1:1, a konačnih 1:2 postavio je u 85. minuti Erohin.

 

U drugom susretu, Kuban je savladao Ulyanovsk sa 0:1, a jedini pogodak na utakmici postigao je Prudnikov u 11. minuti te je tako svoju ekipu poslao u narednu fazu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.