Klubovi iz vrha Premijer lige zovu Vidovića, u igri i Austrijanci
Vidović je u prvom dijelu sezone postigao četiri gola i jedan je od ključnih igrača u sastavu tima iz Tuzle

Napadač Slobode ima nekoliko ponuda

Klubovi iz vrha Premijer lige zovu Vidovića, u igri i Austrijanci · Saznajemo

E. Škorić

Napadač Slobode Antonio Vidović (29) pružao je dobre partije u prvom dijelu sezone i one očigledno nisu prošle nezapaženo.

Vidović je ljetos u Slobodu došao iz Orašja, a u 17 premijerligaških mečeva postigao je četiri pogotka i predvodi listu topnika na Tušnju. Osim golova, Vidović se treneru Zlatanu Naliću nametnuo izuzetnom borbenošću.

I dok traje zimska pauza, igrači Slobode su na zasluženom odmoru, a u mnogim premijerligaškim klubovima već rade na sklapanju igračke križaljke za proljetni dio šampionata.

Antonio Vidović prednost daje FK Sloboda

Prema saznanjima portala SportSport.ba, upravo Vidović je zanimljiv nekolicini klubova. Tako su za njegove usluge zainteresovana dva kluba iz samog vrha Premijer lige.

I jednima i drugima nedostaje igrač takvog profila u napadu, pa će pokušati da dovedu Vidovića, kojeg također želi i austrijski Horn.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sam Vidović nam nije mogao otkrivati detalje, ali je krakto kazao da je Sloboda njegov klub i da naravno ima prednost u odnosu na druge timove u ovom trenutku, te da ne bi bilo fer prema Tuzlacima da sada daje konkretne izjave o timovima koji ga žele.

Ipak, ono što je sigurno, pošto Vidović ima važeći ugovor, u slučaju da dođe do eventualnog transfera, nešto će se pitati i Sloboda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mirza24
Najbolji igrac Slobode trenutno i zasluzio da ide u veci klub . Da je igrao sa drugim napadacem a ne Smajicem dao bi Vidovic 3x vise golova ali Nalic kao i svi drugi mora slusati Senada , Sretno Vidovicu u novom klubu
28 12
Saad
Zoves ga ti majmune sto ti je dao 100 km neko da to napises...mrs
18 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi