Knežević i Antolović složni: Došli smo po trofeje

Predstavljena pojačanja iz varšavske Legije

Knežević i Antolović složni: Došli smo po trofeje

Adnan Beganović

U prostorijama FK Borac iz Banja Luke održana je press konferencija na kojoj su se po prvi put novinarima obratili pojačanja iz varšavske Legije, Marjan Antolović i Srđa Knežević.

Oba fudbalera istakla su da su zadovoljni svojim dolaskom u Banja Luku, te da se nadaju da će pomoći klubu da ostvari zacrtane ciljeve.

"Zadovoljan sam činjenicom da ću nositi dres Borca o kojem sam čuo sve najbolje. U Partizanu sam naučio kako se osvajaju trofeji, tako da se nadam da ću biti od velike pomoći klubu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. I dok sam bio u Poljskoj pratio sam Premijer ligu i smatram da se radi o dosta ujednačenom takmičenju. Ima tu dosta klubova koji konkurišu za sami vrh", rekao je Srđa Knežević.

"Otac mi u dresu vinkovačkog Dinama igrao protiv Borca, a evo ja ću nositi dres banjalučkog kluba. Zadovoljan sam i jedva čekam da debitujem. Biće teško naslijediti Avdukića, koji je sjajan golman, ali radom ću se nametnuti i opravdat ću očekivanja. Mislim da možemo barem do jednog trofeja", istakao je Marjan Antolović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.