Ko će sutra biti u bubnju? Sloboda ili X?

Uoči žrijebanja takmičarskih parova?

Ko će sutra biti u bubnju? Sloboda ili X?

Adnan Beganović

Sutra će se u Vogošći održati žrijebanje takmičarskih brojeva Premijer lige Bosne i Hercegovine za nadolazeću sezonu, a još uvijek se ne zna da li će se u bubnju svoje mjesto pronaći i Sloboda.

Jučer je u Sarajevu održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje na kojoj se između ostalog raspravljalo i o statusu FK Sloboda.

Dan nakon sjednice informacije o tome da li je Sloboda dobila licencu ili nije u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine nije moguće saznati, a vjerovatno će tokom dana putem službene stranice obavijestiti javnost o odluci, no portal Faktor.ba tvrdi da tuzlanska ekipa nije dobila licencu.

Iz više neslužbenih izvora se saznaje da Sloboda sutra neće biti u bubnju za žrijebanje parova, te da će na papiru koji je bio namijenjen Slobodi stajati samo X.

Sloboda je, ako su ove informacije tačne, što u tuzlanskom klubu nisu mogli potvrditi, ostala bez licence ali ima mogućnost da se žali Drugostepenoj komisiji u roku osam dana što će sasvim sigurno i učiniti.

Bilo kako bilo, dan prije žrijebanja takmičarskih brojeva za novu sezonu situacija je nejasna što svakako ne doprinosi imidžu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije