Ko je ovo očekivao? Benevento vodi protiv Juventusa

Gol za historiju

Ko je ovo očekivao? Benevento vodi protiv Juventusa

Uoči utakmice Juventusa i Beneventa bilo je pitanje samo s koliko će razlike italijanski prvak ispratiti kući ekipu koja još nije osvojila ni bod u Seriji A.

Međutim, situacija na terenu je za sada nešto drugačija s obzirom da Benevento senzacionalno vodi rezultatom 1:0 i to zahvaljujući sjajnom pogotku Amata Cicirettija iz slobodnog udarca.

Benevento je do vodstva stigao u 19. minuti, a Juventus do kraja poluvremena nije uspio izjednačiti i bit će zanimljivo ispratiti razvoj situacije na ovoj utakmici.

Za Benevento, koji je u prvih 11 kola doživio isto toliko poraza uz gol razliku 4:28, je gol u Torinu bio historijski, a znali su ga i proslaviti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi