Ko se kladio na Chelsea dobiva novac nazad
Sudija je drastično oštetio ekipu iz Londona

Odluka engleske kladionice

Ko se kladio na Chelsea dobiva novac nazad

Jedna od najvećih kladionica u Engleskoj, Paddy Power, odlučila je vratiti novac kladioničarima koji su sinoć igrali na pobjedu Chelsea u susretu sa Barcelonom.

-    Suđenje u sinoćnjem meču bilo je sramotno i nećemo dopustiti da naši kladioničari ispaštaju zbog apsurda koje je pravio norveški sudija. Svako ko je igrao na pobjedu Chelsea i prolaz londonske ekipe u finale Lige prvaka dobiće novac nazad, stoji u saopštenju ove engleske kladionice.

Norveški sudija Tom Henning Ovrebo, po opštem je mišljenju itekako oštetio Chelsea u sinoćnjem polufinalnom susretu sa Barcelonom, propustivši da u nekoliko navrata dosudi jedanaesterac za londonsku ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.