Kobiljar: U našoj kući znamo samo za bordo boju

Potpisao ugovor sa Sarajevom

Kobiljar: U našoj kući znamo samo za bordo boju

Edmir Škorić

Talentirani igrač sredine terena Rijad Kobiljar potpisao je danas ugovor s FK Sarajevom.

Mladi Kobiljar, koji je rođen 1996. godine, već trenira s bordo timom. Odradio je kompletne pripreme na Jahorini. Kako je ostavio dobar dojam, struka ga je odlučila zadržati u klubu.

“Prvi utisci o Sarajevu su odlični. Velika je čast trenirati sa igračima kao što su Benko, Stojčev, Cimirot…”, kazao je Kobiljar, dodavši:

“Također, stručni štab je kvalitetan i odgovara mi stil igre Sarajeva. Za mene je ovo vrhunski klub, sretan sam što sam dio njega”.

U Sarajevo stiže iz američkog univerziteta Jacksonville, gdje je prošle sezone postigao šest golova uz osam asistencija. 

Njegovi roditelji su ponajviše zaslužni što je danas na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Moj otac je veliki navijač Fudbalskog kluba Sarajevo i to se prenijelo na mene. Na svoju prvu utakmicu sam otišao sa svojih četrnaest mjeseci, a otac me je odveo na Sjevernu tribinu Koševa da gledamo Sarajevo. U našoj kući, znamo samo za Bordo boju. Potpisati ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, nije samo bio moj san, već i san mojih roditelja, i neopisiva je sreća, sada, nakon što sam to ostvario”, zaključio je Kobiljar.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.