Kodro i Okić donijeli pobjedu Veležu

Sloboda poražena u Vrapčićima

Kodro i Okić donijeli pobjedu Veležu

Stari rivali Velež i Sloboda danas su odigrali susret u Vrapčićima pred svega stotinjak gledalaca, koji u prvom dijelu utakmice nisu mogli vidjeti gotovo pa ništa od obje ekipe.

Najzanimljivija situacija desila se u 42. minuti, kada Veležu nije priznat, čini se, čist gol. Naime, lopta je prešla gol-liniju Slobode, ali se sudija nije oglasio, pa se ne poluvrijeme otišlo sa neriješenih 0:0.

Već na samom početku drugog poluvremena Sloboda je imala odličnu priliku preko Okanovića, ali ovaj nije uspio pogoditi mrežu Rođenih sa svega tri metra udaljenosti.

Međutim, to nije značilo da će malobrojni gledaoci u Vrapčićima gledati bolju utakmicu. Naprotiv. Fudbaleri Veleža i Slobode odigrali su pravu fudbalsku uspavanku, na kojoj je ipak postignut gol.

Mladi Mustafa Kodro desetak minuta prije kraja utakmice je lijepim golom sa dvadesetak metara uspio savladati Denisa Mujkića na golu Slobode za vodstvo Veleža.

Samo pet minuta kasnije, Šefko Okić je postigao i drugi gol za mostarsku ekipu, te potvrdio osvajanje tri boda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.