"Igrači me ne bojkotuju"

Kodro: Igrači Sarajeva su zaslužili svoje plate

Meho Kodro, trener FK Sarajevo, smatra da su, uprkos svemu, igrači Bordo tima zaslužili svoje plate u mjesecu martu.

Kodrin tim je još jednom razočarao. Poražen je od Veleža u Vrapčićima sa 2:0, te je sada na pet bodova zaostatka za vodećim Širokim.

"Stvorili smo dosta izglednih situacija. Nažalost, nismo uspjeli dati gol u prvom dijelu. Pali smo od momenta kada je Velež dao gol. Nismo uspjeli više da se vratimo. Velež je drugim golom završio priču", kazao je Kodro.

Smatrate li da vas bojkotuju igrači? 

"Mislim da igrači to ne rade, ne bih se složio da su me bojkotovali, ali mogu da se složim da je nedostajao voljni momenat", istakao je šef stručnog štaba FK Sarajevo, te dodao:

"Naše je da analiziramo utakmicu. Pokušat ćemo da se zbližimo, da ojačamo. Put je jasan. Mislim da prvo poluvrijeme nije bilo nimalo loše i da smo tako nastavili u drugom, mislim da bismo dobili utakmicu".

Mislite li da su igrači zaslužili svoje plate? "Mislim da jesu", odgovara Kodro, te nastavlja:

"Velika su očekivanja u FK Sarajevo. Igrači koji su tu, od njih se puno očekuje. Možda taj pritisak steže igrače. Karakter je važna stvar u fudbalu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pobjedom na gostovanju kod Viteza od 3:1 ekipa Širokog Brijega je Sarajevu pobjegla na pet bodova prednosti.

"Nije isto biti dva boda za Širokim ili pet. Ostalo je još 12 kola. Još uvijek je sve na nama. Ako se vratimo i budemo pravi kao prije 20 dana, mislim da ćemo imati šansu da popravimo situaciju", rekao je rođeni Mostarac koji je poražen od tima u kojem je stasao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.