Kodro pred Mladost

Kodro: Kad smo organizovani protivnik nije važan

Trener FK Sarajevo Meho Kodro istakao je kako očekuje pobjedu u meču protiv Mladosti iz Velike Obarske u susretu 19. kola Premijer lige BiH.

Utakmica dolazi nakon 14 dana pauze i poraza od Veleža.

"Nakon poraza bih volio da se već idući dan igra utakmica. Imali smo 14 dana odmora i mislim da smo dobro iskoristili taj period. Trenirali smo dobro i to me raduje", istakao je Kodro.

Sutra trener bordo tima očekuje pobjedu...

"Kad smo jaki i organizovani uopšte nije važan protivnik. Oslanjam se na moju ekipu. Oni jesu zadnji, ali je to ekipa koja se obnovila. Imaju dobrih igrača, nije to ista ekipa od ranije i sutra ćemo imati mnogo nezgodnijeg rivala".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protiv Mladosti Kodro ne može računati na Alispahića i Kallasija.

"Alispahić se povrijedio i neće igrati. Nije trenirao u ovih 14 dana, a Kallasi se još nije pojavio. Ostali su svi spremni. Nadam se da ćemo sutra pružiti dobar meč i da ćemo slaviti", istakao je Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.