Kodro: Pauza je bila duga, ali su ove dvije utakmice pokazale da nije toliko toga izgubljeno

Velež na Kupresu nastavlja pripreme

Kodro: Pauza je bila duga, ali su ove dvije utakmice pokazale da nije toliko toga izgubljeno

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža doputovali su danas na Kupres gdje će odraditi drugi dio priprema.

Rođeni su po dolasku na Kupres odradili i prvi trening, te su poručili da su zadovoljni uslovima koje imaju za rad.

Nakon treninga za SportSport.ba govorio je i pomoćni trener mostarskog kluba Mustafa Kodro.

"Stigli smo danas poslijepodne. Prvi trening je počeo, tek počinje privikavanje na klimu jer je dosta svježije nego u Mostaru. Jako lijepo je tu, blizu je i teren. Pauza je bila duga, ali prve dvije utakmice su pokazale da nije toliko toga izgubljeno. Tu smo na početku priprema i nadamo se da ćemo što bolje to odraditi kako bi dobro ušli u prvenstvo", rekao je Kodro, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pristigla su nam dva pojačanja. Radi se o napadaču i defanzivcu, još priželjkujemo jedno pojačanje koje bi trebalo pokriti lijevi bok i to bi zasada bilo dovoljno. Tako je, tu ćemo odigrati utakmicu".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Forza Velez
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi