Kodro: Pjanić je tip igrača kojeg Barcelona traži

Kodro: Pjanić je tip igrača kojeg Barcelona traži

Nekadašnji fudbaler Barcelone i reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro smatra da je Miralem Pjanić pravi igrač za katalonsku ekipu.

Barcelona se u dva navrata, ljetos i ovog ponedeljka, raspitivala kod Rome za mogućnost transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića, što je naš reprezentativac i sam potvrdio, dodavši da su skauti Barce gledali utakmicu protiv Fiorentine.

Nekadašnji napadač Barcelone, fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro smatra da katalonci ne bi pogriješili kada bi doveli na Nou Camp Pjanića.

"Mislim da je Pjanić baš onaj tip igrača kojeg Barcelona traži. Mislim da ne bi imao nikakvih problema da se uklopi u sistem igre na Nou Campu", rekao je Kodro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.