Kodro: Poraz koji se nije smio desiti

Kapiten Veleža nakon poraza u Prijedoru

Kodro: Poraz koji se nije smio desiti

Kapitenski je Mustafa Kodro odigrao jučer u Prijedoru. Velež je neočekivano poražen nakon niza od sedam utakmica bez poraza.

Strijelac jedinog pogotka za Rođene dan nakon utakmice zavrtio je film prijedorskih deveset minuta:

"Apsolutno poraz koji se nije smio desiti obzirom na sve okolnosti, ali se na našu žalost dogodio. Možda je Rudar više želio trijumf što je prevagnulo na kraju u njihovu korist," kaže Kodro.

"U prvom poluvremenu smo igrali u blagom grču, dosta smo griješili što smo naplatili primljenim golom. U nastavku je sve bilo mnogo bolje, bili smo opasni po domaći gol, u pravi čas smo izjednačili, ali smo nonšalantno reagovali kasnije dopustivši domaćinu da nam ponovo postigne gol," dodao je Veležov kapiten.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo donosi gostovanje Zvijezde u Mostaru. Kodro je svojevremeno nosio dres tima iz Gradačca.

"Prijedor je bio samo loš dan, dokazat ćemo to već protiv Zvijezde u utakmici u kojoj se trijumf nameće kao imperativ. Bodove protiv lakših protivnika više ne smijemo gubiti mislimo li do zacrtanog cilja na kraju," kazao je Kodro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti