Šef struke Sarajeva nakon utakmice sa Metalistom

Kodro: Sa ovakvim radom nema razloga da se bojimo ikoga

Fudbaleri Sarajeva savladali su danas u prvom pripremnom susretu na pripremama u Antaliji ukrajinski Metalist rezultatom 1:0. 

Sarajevo je do jedinog gola došlo u desetoj minuti susreta. Stojčev je izveo slobodan udarac sa 25 metara i pogodio mrežu Metalista. Nakon utakmice, šef struke Sarajeva, Meho Kodro istakao je kako je zadovoljan igrom svoje ekipe. 

"Zadovoljan sam prvi poluvremenom, mislim da smo dobro igrali protiv jednog izuzetno teškog protivnika. Drugo poluvrijeme moram priznati da je bilo čak i kvalitetnije nego prvo. Više nego rezultat raduje me što smo radili kvalitetno. Rezultat nas je podržao," kaže Kodro i dodaje: 

"Mislim da je bilo malo i respekta prema protivniku. Izuzev prvih desetak minuta, gdje je protivnik bio dominantniji, kasnije je to bolje bilo, što je više vrijeme odmicalo mi smo bili bolji. Imamo još tri utakmice i ako nastavimo da radimo kao do sada nemamo razloga da se bojimo bilo koga," kaže Kodro. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.