Kodro: Sarajevo sam pratio najviše u Premijer ligi BiH

Meho Kodro iz Španije za SportSport.ba

Kodro: Sarajevo sam pratio najviše u Premijer ligi BiH

Fudbalski klub Sarajevo danas se rastao sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Dženanom Uščuplićem, koji nema potrebne trenerske licence kako bi sjedio na klupi bordo tima.

Nije se dugo čekalo na izbor novog šefa stručnog štaba ekipe sa Koševa, a to će biti bivši selektor našeg nacionalnog tima, Meho Kodro. Razgovarali smo sa Kodrom koji se trenutno nalazi u Španiji, a u narednim danima doći će u prijestolnicu Bosne i Hercegovine. 

"Bio sam u kontaktu sa Sarajevom i ranije, ali nismo uspjeli uspostaviti saradnju. Opet smo se čuli jutros i dogovorili uslove i saradnju u narednom periodu," rekao je na početku razgovora za SportSport.ba Meho Kodro. 

Legenda mostarskog Veleža i reprezentacije Bosne i Hercegovine ističe kako je pratio Premijer ligu Bosne i Hercegovine, ali ne tako intenzivno. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratio sam nešto, ne toliko mnogo, ali jesam. Mogu reći da poznajem dobar dio igrača, posebno iz FK Sarajevo. Sarajevo poznajem malo bolje, jer sam njih zbog tog ranijeg kontakta malo više i pratio," kaže Kodro. 

Bivši fudbaler Barcelone ističe kako još uvijek nije razgovarao o tehničkim detaljima sa čelnicima kluba, pa nam nije mogao potvrditi da li će biti promjena u stručnom štabu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti