Kodro: U klubu nešto ne štima

Poraz od Širokog kao nokaut

Kodro: U klubu nešto ne štima

Edmir Škorić

Mustafa Kodro, igrač veznog reda FK Velež, smatra da u redovima Mostaraca nešto ne štima, a potvrda za to je sigurno i visok poraz od Širokog Brijega na domaćem terenu (2:5).

Velež je, podsjećamo, u subotu vodio sa 2:1 protiv Širokog Brijega, ali su gosti sa Pecare na kraju slavili s visokih 2:5, što je bio dodatni nokaut Rođenima.

"Bila je to za nas teška utakmica i sigurno da nam ovaj poraz ukazuje na dosta stvari koje se, nažalost, dešavaju još od početka sezone. U klubu nešto ne štima i bojim se da ovako ne možemo dalje", kazao je veznjak Veleža Mustafa Kodro za SportSport.ba.

Rođeni narednog vikenda, u okviru 11. kola Premijer lige, gostuju u Zvorniku kod posljednjeplasirane Drine.

"Nama je svaka utakmica od velikog značaja, a posebno ova jer gostujemo kod ekipe koja je, bar tabela tako govori, najlošija u ligi. Nadam se da ćemo u Zvorniku osvojiti barem jedan bod, iako ćemo, ukaže li nam se prilika, pokušati osvojiti sva tri boda".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.