Novi trener Sarajeva po dolasku u glavni grad

Kodro: Vjerujem u ekipu i u svoje mogućnosti

Mehu Kodru na sarajevskom Aerodromu dočekao je veliki broj znatiželjnih novinara. Prije godinu dana spominjao se kao kandidat za klupu Sarajeva, kada nije pristao preuzeti tim.

Upitali smog a šta se od tog dana do danas promijenilo. “Jedan vaš kolega me pitao prije par dana isto to, a ja sam mu rekao da je vrijeme sazrilo za dolazak,” kratko je kazao Kodro.

“Kontakt sa ljudima iz kluba imam već godinu dana. Znao sam šta se dešava i šta se očekuje. Ekipu dobro poznajem,” dodao je novi trener Sarajeva.

Iz Sarajeva se odmah zaputio ka rodnoj Hercegovini. Večeras će posmatrati utakmicu na Pecari između Širokog Brijega i Sarajeva.

“Ideja ljudi iz Uprave je da večeras pogledam utakmicu protiv Širokog, a da već sutra počnem raditi.”

Kodro je gledao nekoliko utakmica Sarajeva u pretkolu Evropske lige tokom ljeta.

“Bilo je dobrih utakmica i pravih momenata. Posljednja uatkmica koja se desila ostavila je skroz ružan utisak i zbog nje je nažalost zaboravljeno sve što je prethodno urađeno. Fudbal ima svoja pravila i sigurno je da ćemo se na pravi način pokušati organizovati.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O saradnicima u stručnom štabu još uvijek nije razmišljao.

“Vidjet ćemo, o tome još uvijek ne bih jer se još nisam video sa ljudima iz kluba. Vjerujem u svoje mogućnosti i u ekipu,” kazao je na kraju Kodro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti