Koeln dovodi Peszka iz Lecha?

Tranfser na pomolu

Koeln dovodi Peszka iz Lecha?

Edmir Škorić
Teme:

U želji da izbori opstanak, njemački bundesligaš Koeln sprema se za ojačavanje momčadi u januarskom prelaznom roku.

Klub je navodno zainteresovan za 25-godišnjeg Poljaka Slawomira Peszka koji, zajedno sa našim reprezentativcem Semirom Štilićom, napušta u Lechu iz Poznana. Peszka Koeln može dovesti ako izdvoji 700.00 eura, koliko iznosi visina odštete njegova ugovora.

"Još ništa nije sigurno, čekam konkretnu ponudu", rekao je Peszko za poljske medije.

Prošlog ljeta Peszko je bio povezan sa Wolfsburgom i grčkim Panathinaikosom, ali su ga u Poznanu uspjeli zadržati sa povećanjem plate.

"Uopšte ne sumnjam da će svi igrači ostati s nama. Priznajem da je jedini problem Peszko koji može bilo kad otići uz odštetu koja stoji u njegovom ugovoru. No, ne odustajemo i porazgovarat ćemo s njim", kazao je Lechov predsjednik Andrzej Kadzinski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.