Koeln na Bayer bez Podolskog

Koeln na Bayer bez Podolskog

Edmir Škorić

Iako se njegov povratak najavljivao u 23. bundesligaškom kolu protiv Bayera, napadač Koelna Lukas Podolski će i dalje pauzirati.

Podolski je krajem januara povrijedio lijevo stopalo i, premda se najavljivao povratak ovog vikenda u susretu Koelna i Bayera, pauzirat će još neko vrijeme.

Njemački reprezentativac prvi je strijelac Jarčeva sa 15 golova. Koelnov trener Stale Solbakken saopštio je ne tako dobru vijest za navijače tog kluba.

"Vjerovatno ćemo još jednu utakmicu odigrati bez Lukasa. Bez njega imamo velikih problemau  napadu, ali moramo se strpiti. Probat ćemo zaprijetiti Bayeru i bez njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.