Koeman: Da li ću ostati u Barceloni? Vidjet ćemo, novi predsjednik će donositi odluke
FOTO - EPA

Koeman: Da li ću ostati u Barceloni? Vidjet ćemo, novi predsjednik će donositi odluke

A. Beganović

Barcelona će uskoro dobiti novog predsjednika, a kako se bliže izbori sve više se špekuliše i o budućnosti Ronalda Koemana u ovom slavnom klubu.

U posljednje vrijeme španski mediji sve više pišu o odlasku Koemana iz Barcelone nakon predsjedničkih izbora, a o ovome je danas govorio i trener španskog kluba.

On je istakao da se zbog takvih priča ne živcira i da misli samo na svaku narednu utakmicu.

"Navijači i mediji zainteresirani su za stvaranje kontroverze. Najvažnije mi je ne živcirati se zbog ovoga i koncentrisati se na pripremu ekipe za predstojeće utakmice. Dakle, to me ne zanima. Ne živcira me kad čujem ime Xavija i drugih trenera", rekao je Koeman.

"Novi predsjednik bit će izabran ovog vikenda, on će donositi odluke. Pričat ćemo. Dosadila su mi ova pitanja i primam ih već duže vrijeme. Važno je da Barcelona ima predsjednika, jer je to najveći klub na svijetu. To je važno za moju budućnost i za budućnost tima. To je neophodno za poboljšanje procesa u klubu", dodao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Trebaš vidjeti sa ovim bosanskim stručnjacima
0 2
malezija
Pokupi se ti sam i odi dostojno da te ne izbacuju, podbacio si .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi