Koeman je jedva čekao da vidi leđa Luisu Suarezu, ali ne samo njemu
Foto - EPA

Nizozemac imao crnu listu

Koeman je jedva čekao da vidi leđa Luisu Suarezu, ali ne samo njemu

M. Šljivak

Novi trener Barcelone Ronald Koeman počistio je svlačionicu.

Iz kluba su otišle velike zvijezde koje su proteklih godina bile neizostavni član ekipe sa Camp Noua, pa tako stanovnici katalonskog grada više nisu Luis Suarez, Ivan Rakitić, Arthuro Vidal i Nelson Semedo.

Suarez je posljednji u nizu koji je otišao. On će se danas zvanično oprostiti od kluba i otići, a upravo je Koemann bio taj koji je konstantno vršio pritisak da se Urugvajac proda.

Koeman ga nije vidio u svojim planovima. Iako je u jednom trenutku 'promijenio ploču' i najavio je kako će Luis biti dio ekipe, Mundo Deportivo tvrdi kako je nizozemski stručnjak činio sve da se riječi napadača i to mu je na kraju i uspjelo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uspio je isforsirati njegov odlazak, a prije toga je isto učinio sa Rakitićem, Vidalom i Semedom. Jedini koji je za sada preživio je Samuel Umititi, ali ako je suditi po ispovijestima bivših fudbalera, koje je Koeman vodio, Francuz se neće previše naigrati kod njega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Ko da jw to njegov klub. Neces se ni ti dugo zadrzati
3 0
JointUnion87
Koeman se pravo osilio u Blaugrani :)))
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi