Koeman: Volio bih raditi u Engleskoj, ali...

Holanđanin ne želi u Middlesbrough

Koeman: Volio bih raditi u Engleskoj, ali...

E. Škorić

Holandski stručnjak Ronald Koeman priznao je kako bi volio raditi u Engleskoj, ali ističe kako nije zainteresovan za upražnjeno mjesto na klupi kluba poput Middlesbrougha.

Holanđanin je proteklih sedam mjeseci proveo trenirajući AZ Alkmaar, no od decembra prošle godine je bezposlen. Bivši trener Valencije i PSV-a priznaje da bi volio voditi klub u Engleskoj, ali...

"Volio bih raditi u Engleskoj. Ali, po mogućnosti na najvišoj razini ili u klubu sa potencijalom. Takvo što ne vidim u Middlesbroughu", kazao je Koeman za NuSport novine.

Podsjećamo, Boro je u potrazi za novim trenerom nakonm ostavke Gordona Strachana u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije