Kojašević i Todorović stižu na Koševu

Sarajevo u potrazi za napadačem

Kojašević i Todorović stižu na Koševu

Sarajevo se i dalje nastavlja pojačavati, tako da su novi igrači na Koševu su Mirko Todorović, nekadašnji fudbaler Dečića iz Crne Gore i Damir Kojašević, za kog se smatra da će biti najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

"Stupio sam u kontakt sa Upravom Sarajeva, koja je bila veoma korektna prema meni. Meni su u tom razgovoru rekli da prave šampionsku ekipu, što se meni naročito svidjelo", kazao je za SportSport.ba Damir Kojašević.

"Za sada sam još u Zeti, gdje imam da odigramo u četvrtak još jedan susret, nakon toga sam najvjerovatnije igrač Sarajeva".

"Pričao sam sa jednim bivšim igračem Sarajeva, koji mi je sve najljepše ispričao o tom klubu. Tako da mi je drago da ću postati fudbaler Sarajeva i da će nam se ambicije poklopiti", dodao je Kojašević.

Kako smo saznali iz uprave bordo kluba, na Koševu se očekuje još neko pojačanje. Sada se traži izraziti napadač, jer taj profil igrača je potreban Mirzi Varešanoviću. Njabliži dolasku je bivši napdač Željezničara i Čelika Emir Hadžić, koji se na Koševu očekuje oko 12. jula.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.