Kojašević: Nama je cilj uvijek pobjeda

Sarajevo gostuje GOŠK-u

Kojašević: Nama je cilj uvijek pobjeda

Fudbaleri Sarajeva gostovaće danas u posljednjem susretu 2. kola premijer lige u Čitluku kod novajlije u ligi, ekipe GOŠK-a.

Iako bordo fudbaleri, ako je suditi po renomeu, važe za favorita u ovom susretu, na Koševu su svjesni da ih ne čeka lak zadatak protiv Gabeljana, iako su uvjereni u trijumf.

"Mi smo ekipa koja uvijek u cilju ima jedno, a to je pobjeda. Imamo dobru ekipu, koja u domaćem prvenstvu može svakog pobijediti i želimo da na otvaranju sezone krenemo sa pobjedama, pa tako i protiv GOŠK-a. Atmosfera u ekipi je dobra i svi željno očekujemo današnju utakmicu", smatra Damir Kojašević.

Susret između GOŠK-a i Sarajeva na programu je danas sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.