Kojašević: Nije Borac Barcelona!

Mladi Crnogorac briljira u bordo dresu Sarajeva

Kojašević: Nije Borac Barcelona!

Sarajevo ove sezone igra sjajno, a jedan od razloga dobre igra tima sa Koševa svakako je mladi Crnogorac Damir Kojašević.

Mladi igrač sredine terena ove je sezone pojačao bordo sastav i već se sada pokazao kao vjerovatno najbolje pojačanje u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine ove sezone.

Kojašević je i sinoć u pobjedi protiv Olimpica bio jedan od najboljih igrača na terenu, a nad mladim Crnogorcem je i napravljen prekršaj nakon kojeg je sudija pokazao na bijelu tačku. Jahović je bio siguran za izjednačenje, a posao su kasnije završili Jahović svojim drugim golom i Džakmić za konačnih 3:1.

"Zadovoljan sam susretom protiv Olimpica jer smo ubilježili novu pobjedu. Međutim, prvo poluvrijeme smo odigrali katastrofalno. Presijekao nas je neočekivano brzo primljeni gol. Ipak, u nastavku smo se vratili. U svlačionici smo se dogovorili da napadnemo pa šta bude i to se isplatilo", kaže Damir Kojašević za SportSport.ba.

Nakon osam odigranih kola Sarajevo se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 16 bodova, tri manje od lidera banjalučkog Borca.

"Borac ima tri boda više od nas i to je svakako dostižno. U narednom kolu gostujemo Zvijezdi u Gradačcu i ukoliko tamo ostvarimo pobjedu eto nas na vrhu! Pa i Borac mora negdje kiksati, nisu ni oni Barcelona", dodao je Kojašević u razgovoru za naš portal.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.