Kojašević odabrao "raybanke"

Kojašević odabrao "raybanke"

Optika "Salihbegović" je u sezoni 2011/12 Premijer Lige BiH odlučila nagraditi 6 najboljih članova kolektiva FK Sarajevo, te će tako nakon svakih pet kola biti nagrađen najbolji pojedinac tima sa Koševa i to sunčanim naočalama po izboru.

Žiri kojeg čine članovi FK Sarajevo, Udruženja Navijača FK Sarajevo, Udruženja "Bordo prijatelji 1946" i redakcije magazina "Bordo fan" su za najboljeg pojedinca prvih 5 kola izabrali mladog veznjaka Damira Kojaševića.

"Drago mi je da sam svojim igrama uspio zadobiti simpatije navijača Sarajeva. Trudim se i trudiću se da tako i ostane, a posebno sam sretan što na svom kontu imam toliko golova" - riječi su Damira Kojaševića, trenutno najboljeg strijelca Premijer Lige Bosne i Hercegovine, koji je više od sat vremena nalazio pravi model za sebe. Na kraju je odluka pala na "Ray-ban".

"Kada je u pitanju moda, dosta pazim na to kako izgledam, ali mi marke i brendovi nisu ključni, bitno mi je kako se osjećam u njima." - zaključio je Kojšević.

Damir Kojašević je inače rođen 1987. godine u Podgorici, a ovo mu je već druga godina u dresu Sarajeva.


Žiri čine Suad Muzurović, Amel Salihbegović, Elvir Kantardžić, Kenan Agić, Dino Selimović, Adis Mešić i Nermin Kabahija, a u prodajnim objektima Optika Salihbegović možete pronaći širok izbor sunčanih naočala brendova Ray-Ban, Vogue, Bvlgari, Chanel, D&G, Prada, Burberry, Police, Sting, Versace, Persol. Više o tome na www.optika-salihbegovic.ba.rn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.