Kojašević: Želim papire ili samo pola duga

Crnogorski veznjak najvjerovatnije odlazi sa Koševa

Kojašević: Želim papire ili samo pola duga

Adnan Beganović

Damir Kojašević jedan je od  igrača koji se nisu pojavili na prozivci na Koševu. Svima su poznati razlozi tog postupka. Crnogorski veznjak, najvjerovatnije će napusiti Sarajevo.

Kojašević je došao u Sarajevo kao veliko pojačanje na početku prošle sezone. U januaru imao je nekih ponuda, no ipak ostao je na Koševu. Kako stvari stoje, u narednoj sezoni neće nositi bordo dres.

"Najvjerovatnije odlazim, samo ukoliko mi daju papire. Duguju mi pare, zato se nisam ni pojavio na prozivci. Igrao sam, izborili smo drugo mjesto, sada hoće ponovo džabe da igram. Neka daju papire ili pare", rekao je Kojašević za SportSport.ba, dodavši:

"Ukoliko mi ne daju papire tužit ću ih ili neka mi daju pola duga. Ne tražim sve što mi duguju, samo pola".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.