Kojašević: Zrinjski nas neće zaustaviti

Kojašević: Zrinjski nas neće zaustaviti

Adnan Beganović

Nakon što su u srijedu u zaostaloj utakmici 1. kola svladali zenički Čelik, fudbaleri Sarajeva sutra će igrati još jedan derbi, a protivnik im je neugodni mostarski Zrinjski.

Pobjedom nad Čelikom bordo momčad probila se u gornji dio premijerligaške tabele, a jedan od najboljih pojedinaca u duelu sa crveno - crnim, Damir Kojašević, uvjeren je da Plemići neće zaustaviti pobjedničku seriju Sarajeva.

"Nakon Čelika očekuje nas još jedan zahtjevan protivnik, no uvjeren sam da niti Zrinjski neće zaustaviti našu pobjedničku seriju. Iz kola u kolo igramo sve bolje, tako da vjerujem da ćemo sutra opet obradovati naše navijače", rekao je Kojašević za SportSport.ba i dodao:

"Moramo od prve minute pokazati ko je gazda na terenu. Biće nam potrebna velika podrška s tribina, a ista sasvim sigurno neće izostati. Navijači nam daju krila kada nam je najteže i zbog toga im se zahvaljuje".

Kojašević već duže vrijeme ima problema s povredom prepona, no kako sam kaže i sutra će stisnuti zube i pomoći svojim saigračima.

"Doista imam velikih problema sa preponama, no stisnut ću zube i pomoći svojim saigračima jer nam je ova utakmica od ogromne važnosti. Imam obavezu i prema navijačima jer su me primili na jedan fenomenalan način, a ja se nadam da sam im se odužio u prethodnim utakmicama."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.