Defanzivac Čelika za SportSport.ba

Kojić: Dobro radimo i spremni ćemo dočekati prvenstvo

Dino Kurbegović

Nakon prijateljske utakmice između Mladosti i Čelika odigranoj u Kaknju razgovarali smo s pouzdanim defanzivcem Jovom Kojićem, koji je govorio o pripremama kluba, te ambicijama i svojoj poziciji u ekipi pred početak Premijer lige.

"Što se tiče priprema mislim da mogu biti zadovoljan, spremno ćemo dočekati prvenstvo jer odlično radimo. Sada nam slijedi druga faza priprema na Zlatiboru, gdje ćemo odigrati nekoliko kvalitetnih utakmica, te ćemo imati priliku sigurno ispraviti neke nedostatke u našoj igri", nada se 27-godišnji Kojić.

O ambicijama u narednoj sezoni, te igračkom kadru i svojoj poziciji u ekipi.

"Ne bi ja puno da govorim o našim ambicijama, mi ćemo pružiti svoj maksimum pa ćemo vidjeti šta će se desiti. Očekujemo još dolazak nekoliko pojačanja, a što se tiče moje pozicije to je do trenera, ja ću igrati gdje god da me stavi bilo to na poziciji desnog bočnog ili stopera, sasvim je svejedno", kazao je korpulentni stoper.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo saznali nakon utakmice za sjajnog igrača odbrane Zeničana zainteresovan je švicarski Aarau, koji je spreman i platiti obeštećenje Čeliku, tako da je moguće da crno-crveni nakon odlaska Renata Gojkovića izgube još jednog pouzdanog defanzivca, koji je imao sjajnu prošlu sezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.