Kokot: Ako ne odem u inostranstvo, dolazim u Željezničar

Napadač Slavije

Kokot: Ako ne odem u inostranstvo, dolazim u Željezničar

Željezničar bi u narednim danima konačno mogao riješiti probleme na poziciji napadača, a u Dolinu ćupova trebao bi stići Zoran Kokot. 

Dolazak ovog 29-godišnjeg fudbalera Slavije mnogo će zavisiti od eventualnog pronalaska inostranog angažmana, što je Kokot potvrdio i za SportSport.ba.

"Iskren da budem, već imam nešto za Kinu i čekam samo vizu. Ako se to ne ostvari, ja sam već dogovorio skoro sve sa čelnicima Željezničara i u narednim danima trebali bi me kontaktirati da zaključimo sve detalje", kaže Kokot za naš portal, te dodaje:

"Ja ne znam kome ne bi bilo drago da karijeru nastavi u klubu kakav je Željezničar. Naravno, ja sam zainteresovan za tu opciju, jer ipak radi se o najvećem klubu u BiH", zaključio je Kokot.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Kokot je nosio dresove Slavije, Olimpica, belgijskog Beverena, iranskih klubova Gol Gohara i Sarcheshmeha, te kanadskog Serbian White Eaglesa. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.