Kokot: Možemo iznenaditi Željezničar

Slavija vrhunski započela sezonu

Kokot: Možemo iznenaditi Željezničar

Edmir Škorić

Fudbaleri Slavije su po mnogim ocjenama najprijatnije iznenađenje prva četiri kola nove sezone u Premijer ligi.

Sa deset bodova dijele prvo mjesto sa Željezničarom i Sarajevom, a upravo će derbi na Grbavici da pokaže koliko ova ekipe može protiv onih najjačih.

"Pred nama je pravi test zrelosti, ali mi smo već u Širokom Brijegu i u Banjoj Luci pokazali da možemo odigrati zrelo. Sa ova dva teška gostovanja donijeli smo četiri boda, pa zato vjerujem da možemo i na Grbavici dobro da odigramo", rekao je Kokot.

Jedan od najboljih igrača Slavije smatra da je Željezničar favorit.

"Željo jeste favorit, ali mi ih možemo iznenaditi na Grbavici, samo moramo da ponovimo igru iz Banje Luke ili iz Širokog Brijega", dodao je Kokot.

Susret Željezničar - Slavija igra se sutra na Grbavici s početkom u 19 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti