Kokot: Na Koševo bez bijele zastave

Slavija spremna za komšijski derbi

Kokot: Na Koševo bez bijele zastave

Midhat Šljivak

Gostovanje Sarajevu ekipi Slavije dolazi u najnezgodnijem trenutku. Tim iz Lukavice je bez pobjede tri utakmice, a u proteklih 270 prvenstvenih minuta nisu zatresli mrežu rivala. 

Sve su ovo činjenice koje ne idu na ruku Slaviji i koje stvaraju glavobolju stručnom štabu.

"Znala je Slavija u prošlosti da iznenadi na Koševu i često smo se u Istočno Sarajevo vraćali sa jednim bodom. I ova ekipa ima kvalitet za takav jedan rezultat, a naš najveći problem je to što je pola ekipe do nedavno moralona infoziju zbog bolesti", rekao je Zoran Kokot.

U Slaviji ne gube nadu i vjeruju da mogu izbjeći poraz, bez obzira na to što je ekipu Sarajeva preuzeo Meho Kodro.

"Ne idemo na Koševo sa bijelom zastavom, već sa željom da se nadigravamo i da dođemo do rezultata. Ne smijemo primiti gol u ranoj fazi utakmice, ali ako bi poveli onda bi sve bilo otvoreno", dodao je Kokot.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti