Fudbaler Željezničara o spornim fotografijama

Kokot: Nisam taj tip, nikada nikog nisam vrijeđao

Redove Željezničara prije desetak dana pojačao je iskusni napadač Zoran Kokot, koji je u prvom dijelu sezone nosio dres Slavije.

"Zadovoljan sam, potpisao sam ugovor sa velikim klubom. Trebat će još malo vremena da se uklopim, no neće mi biti teško jer poznajem šefa Odovića i mnogo igrača", izjavio je Kokot za SportSport.ba.

"Igrači su me sjajno primili i sada je sve na meni. Imao sam sreću da u debiju protiv Slobode postignem pogodak, kažem vam, sjajno sam primljen i sve je na meni", dodao je iskusni napadač.

Mnogobrojni navijači Željezničara nisu s odobrenjem prihvatili vijest o Kokotovom dolasku i to zbog fotografija, koje su se pojavile na facebooku.

"Te su slike iz mog privatnog života nastale dosta davno. Nisam imao namjeru da nekog provociram. Iskreno da vam kažem, nemam nikakvih predrasuda, pogotovo kada sam na terenu. Nikad nisam imao namjeru vrijeđati", govori Kokot i osvrće se na period kada je nosio dres White Eaglesa.

"Imao sam dobru ponudu od White Eaglesa. Tamo sam išao da zaradim, igrao sam pošteno za taj klub, a vjerujte da nisam ni znao ko je predsjednik ili ko drži taj klub. Znao sam da će me ovo čekati, no moram reći da je moj pokojni deda imao veliku želju da nastupim za Željezničar. Ispunila se njegova želja, a ja ću nastojati da opravdam očekivanja", istakao je novi napadač Plavih sa Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju razgovora Kokot je istakao da njegova nova ekipa može izboriti mjesto koje garantuje nastup u Evropi.

"Dobra smo ekipa, sa dosta mladih i talentovanih igrača i vjerujem da ćemo na kraju biti među tri najbolje ekipe. Nadam se da će golova na mom kontu biti i da ću doprinijeti da Željezničar izbori mjesto u Evropi", kazao je Kokot na kraju razgovora za naš portal.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.