Napadač Plavih debitovao sa dva gola

Kokot: Pogodili smo na vrijeme i 'otvorili' protivnika

Fudbaleri Željezničara su na najbolji mogući način otvorili proljetni dio sezone. Plavi su sa 3:0 u okviru 16. kola BH Telecom Premijer lige savladali Olimpic.

Ljepši debi o današnjeg u kojem je postigao dva gola novi napadač kluba iz Zvorničke 27 Zoran Kokot nije mogao ni zamisliti.

"Veoma sam zadovoljan svojim debijem, i što sam pogodio u dva navrata. Imao sam i dosta sreće. Želio bih da se zahvalim i ovim navijačima. Imao sam priliku ranije da igram pred njima i ali u protivničkom dresu. Ovo je zaista bila fenomenalna atmosfera", rekao je Kokot, te dodao: 

"Utakmica je bila teška, imali smo sreću što smo pogodili na vrijeme i otvorili protivnika. Znamo da je Široki jedna od najboljih ekipa u ligi i nećemo ići dole s bijelom zastavicom", kaže Kokot.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.