Kokot umjesto Radovanovića

Slavija mijenja napadače

Kokot umjesto Radovanovića

Midhat Šljivak

Napadač Slavije Igor Radovanović pridružit će se defanzivcu Darku Mitroviću i karijeru će da nastavi u redovima tuzlanske Slobode. 

Njega bi u Slaviji trebalo da zamjeni dojučerašnji golgeter Olimpica Zoran Kokot. Uprava tima iz Lukavice postigla je dogovor sa ovim igračem i on će se vratiti u Slaviju, pod uslovom da ne pronađe inostrani angažman. 

U novoj sezoni Slavija bi mogla da ima velikih problema, jer su pored Radovanovića i Mitrovića iz kluba otišli Berjan, Čomor i Osman.

Ekipa se trenutno priprema u Istočnom Sarajevu, a u subotu bi trebalo da otputuju u Beč gdje bi obavili drugu fazu priprema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.