Kokot:  Zbog Evrope moramo pobijediti Široki

Slavija želi pobjedu

Kokot: Zbog Evrope moramo pobijediti Široki

M. Šljivak

Već u prvom kolu proljeća pred igračima Slavije je težak ispit. Široki Brijeg u Lukavicu dolazi sa jasnim porukama da žele odnijeti sva tri boda.

U taboru Slavije kažu da ih takve izjave dodatno motiviraju.

"Možda je Široki Brijeg favorit na papiru, ali moraće oni to da opravdaju na travnjaku našeg stadiona. Mi smo veliki optimisti i sigurno je da ćemo sve učiniti da savladamo ovu ekipu. Znamo da put do tri boda neće biti lagan, ali motiva nam ne nedostaje. Igramo protiv jednog od direktnih konkurenata u borbi za plasman u Evropu, pa je jasno zašto su važni bodovi iz ovog susreta", rekao je napadač Slavije Zoran Kokot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti