Kolar: Nema favorita, sve je moguće u dva meča

Trener Olimpica

Kolar: Nema favorita, sve je moguće u dva meča

Olimpic će za plasman u polufinale Kupa BiH igrati dvomeč protiv Širokog Brijega. Prva utakmica na programu je u srijedu u Širokom Brijegu, a uzvrat dvije sedmice kasnije na stadionu Otoka u Sarajevu. 

„Sinoć sam gostujući na jednoj TV emisiji kazao da nemam neku specijalnu želju, odnosno da su svi protivnici izuzetno kvalitetni. U dvije utakmice je moguće eliminisati svakoga, pa tako i Široki Brijeg, mada će sigurno biti teško,“ kaže Kolar, te dodaje:

„Široki je kvalitetan, ali mi imamo svoju računicu. Ne vidim favorita u ovom dvomeču i smatram da je u dvije utakmice sve moguće. Mi tradicionalno dobro igramo u Širokom Brijegu i dole ćemo i ovog puta ići po povoljan rezultat. Smatram da je za nas olakšavajuća okolnost to što se prva utakmica igra na njihovom stadionu. Bio bih zadovoljan sa pobjedom na Pecari ili sa remijem uz postignuti gol, ali opet to ne bi bio nikakav garant našeg prolaska u polufinale. Mislim da će gledaoci najviše profitirati u ove dvije utakmice.“

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.