Trener Olimpica optimističan

Kolar: U Banja Luku po novi trijumf

Olimpic je uz Sarajevo najneugodniji gost dosadašnjeg dijela sezone. Vukovi u gostima još uvijek nisu poraženi, a osim dva trijumfa upisano je i šest remija. 

Kako će se snaći na vrućem gostovanju u Banjoj Luci vidjet ćemo u nedjelju.

„Pokušat ćemo pobijediti i u Banjoj Luci. Mi pred svaki meč protiv koga god da igramo nastojimo pobijediti, a utakmica nekada donese poraz, nekada i remi. Imali smo sreću pa na minulih devet utakmica nismo poraženi,“ kaže trener Faik Kolar, koji je o narednom protivniku imao samo riječi hvale:

„Borac je jedna od naših najboljih ekipa i nisu slučajno lider na premijerligaškoj tabeli. Ne treba zaboravit da smo ih u prvoj utakmici na Otoci nadigrali, ali da nismo pobijedili nesretnim spletom okolnosti po nas.U Banjoj Luci idemo po pobjedu. Ne opterećujemo se ostalim stvarima, igramo otvoreno i napadački na svakoj utakmici. Momke nismo opteretili nikakvim imperativom, a vidjet ćemo kako će sve to do kraja izgledati.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.