Olimpic razočarao

Kolar: Velež zasluženo nosi bodove sa Otoke

Olimpic je razočarao na otvaranju proljetnog dijela sezone. Vukovi su tokom devedeset minuta imali blagu inicijativu, ali nedovoljno za nešto više protiv neugodnog Veleža koji odnosi puni plijen u Mostar.

„Znali smo da je Velež kvalitetan i da će ovdje igrati otvoreno. Primili smo rano gol, ali smo se nekako uspjeli vratiti u igru. Imali smo blagu inicijativu, stihijski napadali, napravili nekoliko prilika, ali bez realizacije. Velež zasluženo nosi bodove,“ izjavio je nakon utakmice trener Faik Kolar, te najavio utakmicu protiv Sarajeva u narednom kolu.

„Idemo se nadigravati na Koševo. Pokušat ćemo pobijediti. Ekipu ćemo tokom sedmice nastojati vratiti na psihološkom planu. Na osnovu jedne utakmice se ne može suditi o pojačanjima koja su taj epitet opravdala na pripremnim utakmicama. Danas većina stvari nije funkcionisala. Nismo imali agresivnost koja nas je na pripremama krasila, iz ovoga moramo izvući pouke.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.